Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 op basis van 414 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Cristian Van Aken uit Middelharnis
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Zeer kundig en ook aardige mensen, leuk bedrijf!
7,7
Marco Friskes uit Middelharnis
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit7
Word altijd netjes ontvangen Word goed op de hoogte gehouden Werkplaats ziet er netjes uit
8,7
Judy Van Niedek uit Stad A H Haringvliet
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
9,3
Loes Meijer-korte uit Middelharnis
Service10
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Kom al meer dan 15 jaar, tot grote tevredenheid, bij dit vriendelijke garagebedrijf voor reparatie-werkzaamheden, APK e.d. aan mijn inmiddels 18-jaar oude Hyundai Atos. Ook nu weer omdat mijn ruitenvloeistof-pompje niet meer naar behoren werkte. Voo zo’n “bejaard” autootje wil ik natuurlijk niet zo veel kosten meer maken en dat vond de heer Rommelse blijkbaar ook want voor een heel schappelijk prijsje heeft ie er een ander pompje opgezet en klaar was kees en kan ik nu weer met schone ramen veilig deelnemen aan het verkeer. Ik mag dus niet mopperen, en niet met mijn bakkie en niet met mijn reparateur en over bakkie gesproken, een bakkie koffie staat altijd klaar! Dus..........hoort zegt het voort !!!!!!
8
Edwin Wendt
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
Al meer dan tien jaar zijn wij met ons gezin klant bij dit bedrijf, sinds 2008 met meerdere auto\'s. Recent hebben wij een in 2008 bij Rommelse aangeschafte personenauto (Citroen C1) ingeruild voor een bedrijfsbusje. Op advies van Arie Rommelse kozen wij voor een Peugeot Partner. Binnen enkele dagen had Arie een occasion gevonden die aan onze wensen voldeed. De eerste ervaringen zijn positief. Niet alleen is de laadruimte ruim voldoende, ook is de wagen prettig in het gebruik en past die bij onze rijstijl. Een goed advies!
8
Rick uit Stad Aan 't Haringvliet
Service8
Deskundigheid7
Prijs / kwaliteit9
Dit autobedrijf heeft een goede service. Op vrijdag gebeld en kon de auto zaterdag al langsbrengen voor een nieuwe waterpomp en distributieriem. De auto rijd weer prima! De garage ziet er heel erg netjes en professioneel uit. De telefonische bereikbaarheid kan beter.
9
Simon uit Middelharnis
Service10
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Hier wordt je echt op een vriendelijke manier geholpen. Op je rekening staan geen vage reparaties vermeld. Als er een reparatie uitgevoerd moet worden, krijg je eerst een belletje met een nette uitleg en de te verwachten kosten. Kortom een fijne garage om naar toe te gaan.
10
Sabrina Libregts uit Stad Aan 't Haringvliet
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Hele fijne service en deskundig. Probleem snel gevonden en opgelost ook een heldere uitleg na de reperatie.
10
Ad De Rot uit Sommelsdijk
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Goede en snelle Service. Indien nodig wordt je zelfs thuisgebracht en opgehaald. En voor alleszins redelijke prijzen.
9
Wim Van Balen uit Sommeldijk
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Uitstekende service, alles gaat in goed overleg, doet er alles aan om de klant zoveel tegemoet te komen. Komen al jaren bij dit bedrijf, tot volle tevredenheid.