Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 op basis van 473 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8,7
Bov Van Beurden uit Nieuwe Tonge
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Prima
10
Eline Verkade
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Zoals altijd informatief en correct
1
P Kalishoek uit Melissant
Service1
Deskundigheid1
Prijs / kwaliteit1
Notoire oplichter, staat al enkele jaren bij de website van KASSA en lees ook de zelfde verhalen bij de recensies op Google. Meneer heeft mooie praatjes maar vervangt onderdelen die niet moeten vervangen worden. En onderdelen die bij m 470 € kosten, haal ik als particulier voor 142€. Toen ik er over belde en netjes om opheldering vroeg moest ie eerst bier gaan drinken bij de buren en zou terugbellen, niet dus. Zelf div. malen gebeld en zegt iedere maal volgende week. Op t laatst herkent meneer mijn nr en neemt helemaal niet op, 2sec later wel op een ander nr. Blijft liegen en gooit de hoorn er op.
1
Jos Van Prooijen uit Melissant
Service1
Deskundigheid1
Prijs / kwaliteit1
Arie Rommelse is een oplichter. Ik heb Arie helaas aanbevolen bij mijn vriend om bij hem een distributieriem te laten vervangen van zijn bus. Een beurt had zijn auto pas gehad bij een kennis van hem. Op de rekening van Rommelse stond een luchtfilter dat hij zogenaamd had vervangen. Maar dat kon niet want die was nog prima een week daarvoor. Rommelse liet een oud filter zien dat zogenaamd uit de bus kwam en dat hebben we meegenomen ter controle en dat vieze ding was niet het filter dat een week ervoor nog in de bus zat. Kortom mensen let op! Op de rekening staan onderdelen die niet zijn vervangen!! Daarboven op waren de bedragen van de onderdelen ook nog eens vele malen duurder dan dat je ze zelf koopt als particulier bij hetzelfde bedrijf. Mijn vertrouwen is ontzettend geschaad.
9,3
Leen Van Sliedregt uit Middelharnis
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit8
9,3
Anoniem
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit8
Prettige ontvangst en goede service en goed overleg wat er moet gebeuren
8,7
K. Blanken uit Sommelsdijk
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Kwam hier voor de tweede keer voor de APK van mijn oldtimer. Kon ondanks de drukte op korte termijn (had me vergist in de APK-datum) terecht, heel fijn. Vanwege het vroege tijdstip even wachten voordat de auto kon worden afgemeld, geen straf, want goede koffie!
8
Anoniem
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
Goede kwaliteit/prijs verhouding
9,7
P Kalis uit Melissant
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit9
7,7
Annemieke
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit7
Nette werkplaats. De eigenaar is zeer betrokken bij zijn werkzaamheden.