Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 op basis van 356 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Peter Mutsers uit Someren
Service0
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Zaterdag mijn auto opgehaald. Ik had auto ongezien gekocht en moet zeggen dat de auto exact telefonisch omschreven was. Gewoon een keurig nette en eerlijke auto! Ben er daarom ook erg tevreden mee. Wat opviel was dat het een werkelijk keurig net autobedrijf is met erg vriendelijke medewerkers.
7
Marcel Koster uit Driebruggen
Service7
Deskundigheid7
Prijs / kwaliteit7
10
Wim Van Nimwegen, Nimwegen Reclame uit Middelharnis
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Perfecte service, mede door het deskundig advies van Arie heb ik nu de auto die precies bij mij past, super!! De koffie/thee staat altijd klaar, volop aandacht voor de klant en zeer deskundig advies! En over reparaties uit het verleden ben ik zeer tevreden. Geweldig bedrijf!!!
9
Jeroen De Vos uit Stad Aan 't Haringvliet
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Na pech door de ANWB naar deze garage gesleept en zelfs de wegenwacht was onder de indruk.. een nette, schone zaak, vakbekwaam en klantgericht personeel en een zeer vriendelijke eigenaar. Mijn auto heeft de nodige reparaties, APK en een grote beurt gehad, dus het heeft wat gekost. Maar toen ik naar huis reed in mijn gewassen auto(service van de zaak), met een flesje wijn voor de feestdagen en korting op de rekening omdat ze die hoog genoeg vonden wist ik dat ik mijn garage gevonden had!!
9,7
Niels Van Der Heiden uit Nieuwe-tonge
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit9
je word altijd zo snel mogelijk geholpen, er worden tips gegeven waar je wat aan heb. of terwijl een aanrader. (ik ben altijd netjes en snel geholpen, bedankt voor alles)
9,7
Arco Melaard uit Dirksland
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit9
Ik had een mooi bedrijfsbus op het oog! Heb contact gezocht met AutoFirst Rommelse om te vragen of zij wilde onderhandelen met desbetreffende garage waar de bus stond. Alles is daarna vlekkeloos verlopen en een week later had ik mijn mooie bedrijfsbus helemaal zoals ik hem graag wilde hebben!!. Kortom, een bedrijf waar ik met plezier zaken mee heb gedaan en zal doen!!
9
Gerard Schulting uit Hilversum
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Zowel mijn eerste ervaring (pech tijdens ons bezoek dit jaar op Goeree Overflakkee) als onze tweede ervaring nu in deze maand december van dit jaar (de geweldige service door het zenden van materiaal in verband met het verwijderen van vlekken op onze auto) heeft mij doen besluiten ook nu weer de loftrompet te blazen voor dit bedrijf en voor de heer Arie Rommelse. Ik zeg het ook nu weer. Het is voor ons vanuit Hilversum te ver, anders zou dit mijn garage zijn voor onderhoud van mijn jonge Golf. Hun service is mij beter bevallen dan die van de officiële VW-dealer.
10
Bob Van Beurden uit Nieuwe-tonge
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Top, Geweldige service, Deskundig, een bedrijf dat meedenkt met de klant, en zeer vriendelijk. wederom dus weer dik tevreden.
8
Adrie Krijger uit Middelharnis
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
Goede service.nette garage.vr mensen.staan snel voor je klaar.
8,3
Jan Gerard Appelman uit Dirksland
Service9
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
AutoFirst Rommelse, een professionele garage! Vriendelijke mensen, met aandacht voor de klant, altijd even tijd voor een kop koffie en een praatje, goede service en doen wat ze beloven. Zeer betrouwbaar, servicegericht en klantvriendelijk! Mijn eerste indruk van het bedrijf zeer goed. Bij zo’n aanblik krijgt je gelijk een goed gevoel van dit bedrijf. Autofirst is een zeer net en eerlijk bedrijf. Het belangrijkste in het leven is elkaar vertrouwen en daarom kan ik dit garagebedrijf bij iedereen aanbevelen. Auto First = Auto Arie Rommelse, jullie verdienen niet alleen een dikke pluim maar na gedane arbeid ook een warme douche!